Казвам се Красен Димитров и съм от Варна. Запалих се по готвенето случайно, като гледах приятел, който го правеше с лекота. Опитах и аз, но в началото не се получаваше. Но не се отказах. Записах се в Академията по кулинарни изкуства, която разкри пред мен нов и вълнуващ свят. Последва професионален опит като готвач в Германия и Холандия. В Холандия имах шанса да работя с уникален екип от професионалисти, начело с шеф от ресторант с две Michelin звезди. Там не само усъвършенствах уменията си, но бях посветен в много от тайните на тази професия-изкуство. Нямам търпение да споделя тънкостите и техниките на готвенето с вас! Личните ми кулинарни интереси са в сферата на топлата и студената кухня и по-конкретно – приготвяне на предястия, дресинги и салати, обработка на месо и риба и структура на самото ястие.

Ние от Ателие Кулинар вярваме в кредото на майстор-готвача от филмчето “Рататуй”, че “Всеки може да се научи да готви.”

Очакваме те!